Testen, testen en nog eens testen

We hebben de afgelopen jaren een sterke naam opgebouwd in offroad rijden. Die naam houden we graag hoog en daarom blijven we onze producten testen om zo de concurrentie voor te blijven. Bekijk de video hieronder voor een impressie van één van deze testsessies met de Bushcamp. 

Wanneer je op avontuur gaat met je minicaravan, dan wil je zonder zorgen genieten van je reis. Het chassis is daarom slim ontworpen en altijd ontzettend sterk gebouwd. Daar waar het kan gebruiken we een comfortabele rubbergeveerde torsie-as. En waar het moet een onafhankelijke wielophanging voor het ruige terrein. 

Bij het ontwerp van het onderstel van onze teardrop werken we samen met de Duitse toeleverancier Knott. Zij maken één van de beste chassis dat momenteel in de markt te krijgen is.  Chassis, wielophanging, as, wielen en banden zijn zo perfect op elkaar afgestemd. 

Soms gaat er weleens iets mis en neem je de bocht te krap. Met de stootranden aan de voorzijde van de minicaravan voorkom je grotere schade. Eén van de vele slimmigheden in onze ontwerpen. Laat je informeren over de andere handige items die we voor je kunnen inbouwen. 

Al onze trailers zijn gehomologeerd en voorzien van een Europese typegoedkeur. Dat betekent dat onze minicaravans aan de hoogste eisen voldoen en overal in Europa zijn toegelaten. 

Een deugdelijke elektrische installatie is belangrijk voor het goed en zorgeloos functioneren van de apparatuur van de teardrop, maar ook voor jouw veiligheid. Wij hanteren de TÜV richtlijnen, die vrijwel de hoogste zijn binnen Europa. Daar ga je dus veilig mee op weg. 

Wanneer we iets inbouwen doen we dat goed. Zo werken we bijvoorbeeld voor ons dakdragerssyteem met het Zuid-Afrikaanse Frontrunner. Net als zoveel andere onderdelen, betrekken we alleen van gerenommeerde leveranciers. Alles doen we om een zo betrouwbaar mogelijke minicaravan te bouwen.